HANNHUNDLISTE
Dette er en liste hvor medlemmer av klubben har sendt inn hannhunder de ønsker å bruke i avl. Klubben sjekker ikke alle opplysninger, og når du benytter deg av listen må du selv sjekke alle fakta!

Det er den enkelte oppdretter som selv ansvarlig for å innhente dokumentasjon på at trestresultatene er i orden og tilfredstiller Raseklubbens krav.

For tiden har vi dessverre ingen hannhunder meldt inn.

TISPE EIER: Du som tispeeier må selv ta ansvar for å sjekke alle opplysninger, dokumenter, og om hannhunden er en tilfredsstillende match for din tispe. Les gjerne Avl&Oppdrett før du bestemmer deg for å parre tispa di OG trenger du hjelp til å vurdere valget ditt kan du kontakte Helsekomiteen.
HANNHUND EIER: Du kan om ønskelig sende din hannhund inn til denne listen. Vi håper du ser ansvaret du har om å holde informasjonen om hunden din oppdatert. Listen blir oppjustert en gang hvert år, og hunder som har ligget mer enn 5 år på listen vil bli fjernet om ikke eier selv gir oss annen informasjon. Skjema for innmelding fylles ut, samt et bilde av hunden.
Hundens navn: Septimus
Reg.nr,: SE36080/2016
Født: 06.06.2016
Farge: Sort med små hvite markeringer på bryst og forlabber
Far: SE15511/2012 Water Elite Simply The Best Ikaros
Mor: SE45774/2012 Ana-Faro's Mira Estrela Ilumina
HD: A
IC: 
JDCM: 
Øyelyst: Ja. 17.02.21
PRA/Optigen: 
Annen informasjon:.Viser ingen tegn til problemer.
 Veterinær erklærte ham i toppform for få uker siden. Ekstremt godt gemytt. Rasetypisk.
Eier:Eirin Mikalsen Orum, tlf.nr.: 90106862, e-post: eirinorum@yahoo.com